Συνεργασίες 2018

Στόχος μας είναι να ανεβάσουμε την Ελλάδα ψηλά υψώνοντας την σημαία μας στην υψηλότερη κορυφή κάθε ηπείρου. Χαιρόμαστε που το αναγνώρισε αυτό ένας μεγάλος δημόσιος φορέας και πλέον η δράση μας βρίσκεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ)!

Η Herbalife International Greece με τα κορυφαία προϊόντα σωστής διατροφής και υγείας του σώματος, στηρίζει έμπρακτα το 7 SUMMITS The Hellenic Dream/Ορειβατική Αποστολή στην κορυφή Carstensz Pyramid (Παπούα/Ωκεανία).

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Gerolymatos International S.A. που υποστηρίζει τόσο υλικά όσο και ηθικά το project μας, μέσω του προϊόντος Sinomarin.

Η συμμετοχή τους στην πραγματοποίηση της προσπάθειάς μας είναι σημαντική και πολύτιμη για την υλοποίηση του στόχου μας.

Οι σοβαρές προσπάθειες χρειάζονται επιβράβευση και θα στεκόμαστε σαν εταιρεία πάντα αρωγοί σε μία πρωτοβουλία που εμπεριέχει τόσο έντονο το στοιχείο της υψηλής στόχευσης. Ο αλπινισμός είναι ένα άθλημα ριψοκίνδυνο, επίπονο που χρειάζεται προγραμματισμό, δέσμευση και εννοείται υψηλή αφοσίωση στο στόχο. Kαι φυσικά το φυσικό ρινικό αποσυμφορητικό Sinomarin® είναι ένας απαραίτητος και χρήσιμος συνοδοιπόρος σε αυτή την προσπάθεια! Άλλωστε ορειβασία και καλή αναπνοή πάνε μαζί!

«Το Sinomarin® είναι ένα υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού το οποίο αποτελεί την ιδανική και φυσική λύση για την αποσυμφόρηση και τον καθαρισμό της βουλωμένης μύτης, χάρη στην περιεκτικότητα του σε χλωριούχο νάτριο (2,3%).

Είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια, είναι 100% φυσικό, κλινικά δοκιμασμένο και περιέχει όλα τα ευεργετικά συστατικά του θαλασσινού νερού (μεταλλικά άλατα & ιχνοστοιχεία). »

Περισσότερες πληροφορίες για τις διάφορες κατηγορίες προϊόντων Sinomarin και τις ευεργετικές τους ιδιότητες, μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα:

http://www.sinomarin.gr/

Η Samsung Electronics Hellas και το Samsung QuickDrive™ ανακοίνωσαν τη στήριξή τους στο project μας και στο εγχείρημά μας να κατακτήσουμε τις 7 υψηλότερες κορυφές του πλανήτη, ολοκληρώνοντας το 7 Summits project.

Λοιποί Υποστηρικτές

Alpamayo_Pro_Logo_Red